Talia е единствената по рода си
онлайн платформа, която се грижи за вашата фигура, здраве и бюджет

Talia е уникален продукт

Talia е единствен по рода си продукт, който ще ти даде хранителен режим по твой вкус, съобразен с основните макро елементи, витамини и минерали. Ще те нахрани, а в същото време ще се насладиш на успеха - отлични хранителни навици, кулинарни умения, и в същото време можеш да отслабваш с един килограм на седмица.

Сам избираш своето меню

Всеки ден ще избираш своето хранително меню с един бутон от секцията с кухни по твой вкус - традиционна, средимземноморска, модерна, вегетарианска и веган.

Лично внимание към здравните ви проблеми

Погрижили сме се и за хората със здравословни проблеми, които имат специфична нужда и се нуждаят от специално внимание. За вас работи екип от дипломирани нутриционисти, които ще обърнат персонално внимание и на най-претенциозните от вас. Имате възможност да поръчате според специфичните си нужди - здравословни или личностни предпочитания и да се насладите на резултатите си.

Пестиш време, пари и усилия

Talia е продукт, разработен, за да ви спести пари, време и усилия. Ще ви предоставим едно хранително меню, което е по ваш вкус и ще накара всички да ви завиждат.

Спортни тренировки на един бутон разстояние

Talia работи за вас! И това не е всичко. Ще ви даде възможност заедно с храненето и да се раздвижите с бърза, приятна и добре тонизираща тренировка. Нашата тренировъчна програма ще направи тялото ви добре оформено, тонизирано и ще засили резултатите ви. Talia работи за вас всеки ден от седмицата.

Печелиш награди и се забавляваш

В Talia имаш възможност да печелиш награди и да се забавляваш на изненадите, които ще ти подготвяме. Talia променя начина, по които хората се грижат за здравето си и ви въвежда в 21 век с удобен интерфейс, комбиниран с професионализма на дипломирани специалисти и алгоритмите на нашите програмисти.